Handlekurv ×
Oslo: +47 22 65 56 00Glynitveien 21, 1400 Ski 24-timers service

Bedriftsinterne kurs

Vi tilbyr de fleste kurs som bedriftsinterne kurs, dvs at hvis man har behov eller ønske om et eget kurs, så tilbyr vi å avholde det i virksomhetens egne lokaler. Dette kan kombineres med annen opplæringsvirksomhet og kan gjennomføres alle dager, også i helger og på kveldstid. Alle bedriftsinterne kurs prises på forespørsel. Send inn skjema til høyre så hører du fra oss.

Vi tilbyr følgende:

Arbeidsvarslingskurs

Med flere godkjente kursholdere i arbeidsvarsling som har lang praktisk erfaring så mener både vi selv og mange av våre kursdeltakere at vi har kurs som er praktisk rettet.

Vi tror selv at vi har et fortrinn når kursholderne også bistår ved praktisk arbeid ute på vei, dette gir erfaring fra utarbeidelse av planer, praktisk oppsett av utstyr, samt kontakt med skiltmyndigheter rundt om i landet.

Vi gjennomfører følgende kurs:

Kurs 1: Arbeidsvarsling for alle som jobber på og ved vei.
Kurs 2: Arbeidsvarsling for ansvarshavende.
Kurs 3: Manuell trafikkdirigering.

 

Maskinførerkurs

Arbeidstakere som skal føre/kjøre: gravemaskin, doser, veihøvel, hjullaster, gravelaster, dumper må gjennomføre sertifisert opplæring.

Vi tilbyr både teori og praksis for masseforflytningsmaskiner. Typeopplæring må gjøres i tillegg på den enkelte maskin, dette gjøres i praksis ute i bedrift på den aktuelle type maskin.

 

Varme arbeider

Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Sertifiseringen er gyldig i 5 år. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varme arbeider omfatter bruk av åpen flamme, varmlufts-, sveise-, skjære-, og/eller slipeutstyr.

Da mange av våre kunder må gjennomføre flere typer kurs, tilbys dette kurset som et supplement til de andre kursene.

Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen og gjennomføres av godkjente instruktører. I tillegg til norsk, kan vi også tilby engelskspråklige kurs på forespørsel.

 

Visiokurs

Etter fullført kurs i arbeidsvarsling anbefaler vi kurs i Visio, dette er et kurs som tar for seg praktisk bruk av programmet som brukes for å tegne arbeidsvarslingsplaner. Kurset er svært praktisk rettet og egner seg både for de som er førstegangsbrukere og personer med erfaring.

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 50 MB.