Kurs 2 på vårt kontor på Ski
januar 16, 2015

Omfattende opplæring for One Nordic

Bakgrunn

Byfjordtunnelen er en av tunnelene som inngikk i prosjektet. Det er en undersjøisk veitunnel på europavei 39 i Randaberg og Rennesøy kommune i Rogaland. Tunnelen går under Byfjorden mellom Harestad i Randaberg og øya Sokn i Rennesøy. Tunnelen passerer også under øya Bru og Soknasundet mellom Bru og Sokn. Byfjordtunnelen er 5875 meter lang, den når 223 meter under havet, og største stigning er 8 %.
Tunnelen som ble åpnet i 1992, er kjent for å ha mange problemer, med mange drepte og skadde siden åpningen, så derfor hadde et nytt nødnett vært lenge etterspurt. Etter noen utsettelser skulle det nå komme på plass.
(kilder Wikipedia og Stv Aftenblad)

Prosjektet

Fra One Nordic sin web Lenke

Norsk Trafikksikring – opplæring

Tidlig i 2014 ble Norsk Trafikksikring kontaktet av One Nordic med forespørsel av kursing i Arbeidsvarsling og Lift-bruk for mannskapet til dette prosjektet. Kursingen foregikk over 4 helger, lørdager og søndager og ettersom mannskapene var fra 6 nasjoner så måtte vi også bruke tolk på deler av kursene.
Kursene bød dermed på utfordringer og mye logistikk for å kjøre disse på anlegget, men alle fikk sin opplæring og kunne gå inn i arbeidet etter planen.