Norsk Trafikksikring innfører prisgaranti på lokale/bedriftsinterne kurs

Pris er ofte et tema  ved valg av kursinstruktør. Vi vet at vi har høy kvalitet på våre kursinstruktører, men kvalitet er subjektivt og vanskelig . . .

Sørby Utleie og Norsk Trafikksikring innleder samarbeide

  Sørby Utleie og Norsk Trafikksikring Kurs AS har etablert et samarbeide på kurssiden. Sørby utleie AS ble etablert i mai 2005, og er i . . .

Kurskalender 2019

Vår kurskalender for 1. halvår er ferdig. Planlegging av virksomhetens opplæring kan nå gjøres. Kontakt Ivar på ivar.karlsen@norsktrafikksikring.no og få den tilsendt eller sjekk den . . .

I september 2017 ble kurset Arbeidsvarsling (kurs 1) gjennomført i Larvik

I strålende høstvær benket 17 kursdeltagere fra GDA AS, Anticimex AS, PBT Teknisk Renhold AS,Mikkelsen & Mikkelsen as, Avehus AS, ABOT AS, Sør Maskin AS, Vegard Gjone, . . .

Vi flyttet noen hundre meter

  I januar måned 2017 flyttet vi inn i større og moderne lokaler i Teglveien 21a i Ski. Lokalene ligger tvers over brannstasjonen og er . . .

Kurs 2 på vårt kontor på Ski

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Norsk Trafikksikring hadde full sal på kurset 13. og 14. april med deltagere fra hele Østlandet. De kom fra Grimstad og Hamar, Skien og Nesbyen og . . .

NTS på Vei og Anlegg-messa 2018

Norsk Trafikksikring har egen stand på Vei og Anlegg 2018 på Exporama. Messa er 2. - 6. mai 2018 på Hellerudsletta ved Lillestrøm utenfor Oslo. . . .

Omfattende opplæring for One Nordic

Bakgrunn Byfjordtunnelen er en av tunnelene som inngikk i prosjektet. Det er en undersjøisk veitunnel på europavei 39 i Randaberg og Rennesøy kommune i Rogaland. . . .

Vegvesenet innskjerper regler om opplæring

Statens Vegvesen sier på sin web at kontroll av at arbeidere har nødvendige kurser blir skjerpet. Vegvesenet innskjerper reglene om opplæring for alle som arbeider . . .