NOKAS og Norsk Trafikksikring innleder et samarbeide på kurssiden

Nokas er en totalleverandør av sikkerhetsløsninger og kontanthåndtering til offentlige og private virksomheter. På Nokas sine web-sider kan du lese at Nokas bryr seg om . . .

Kompetansebedriften AS og Norsk Trafikksikring innleder et bredt samarbeide

Kompetansebedriften AS og Norsk Trafikksikring innleder et bredt samarbeide Kompetansebedriften AS er totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til . . .

Norsk Trafikksikring innfører prisgaranti på lokale/bedriftsinterne kurs

Pris er ofte et tema  ved valg av kursinstruktør. Vi vet at vi har høy kvalitet på våre kursinstruktører, men kvalitet er subjektivt og vanskelig . . .

Sørby Utleie og Norsk Trafikksikring innleder samarbeide

  Sørby Utleie og Norsk Trafikksikring Kurs AS har etablert et samarbeide på kurssiden. Sørby utleie AS ble etablert i mai 2005, og er i . . .

Kurskalender 2019

Vår kurskalender for 1. halvår er ferdig. Planlegging av virksomhetens opplæring kan nå gjøres. Kontakt Ivar på ivar.karlsen@norsktrafikksikring.no og få den tilsendt eller sjekk den . . .

I september 2017 ble kurset Arbeidsvarsling (kurs 1) gjennomført i Larvik

I strålende høstvær benket 17 kursdeltagere fra GDA AS, Anticimex AS, PBT Teknisk Renhold AS,Mikkelsen & Mikkelsen as, Avehus AS, ABOT AS, Sør Maskin AS, Vegard Gjone, . . .

Vi flyttet noen hundre meter

  I januar måned 2017 flyttet vi inn i større og moderne lokaler i Teglveien 21a i Ski. Lokalene ligger tvers over brannstasjonen og er . . .

Kurs 2 på vårt kontor på Ski

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Norsk Trafikksikring hadde full sal på kurset 13. og 14. april med deltagere fra hele Østlandet. De kom fra Grimstad og Hamar, Skien og Nesbyen og . . .

NTS på Vei og Anlegg-messa 2018

Norsk Trafikksikring har egen stand på Vei og Anlegg 2018 på Exporama. Messa er 2. - 6. mai 2018 på Hellerudsletta ved Lillestrøm utenfor Oslo. . . .

Omfattende opplæring for One Nordic

Bakgrunn Byfjordtunnelen er en av tunnelene som inngikk i prosjektet. Det er en undersjøisk veitunnel på europavei 39 i Randaberg og Rennesøy kommune i Rogaland. . . .

Vegvesenet innskjerper regler om opplæring

Statens Vegvesen sier på sin web at kontroll av at arbeidere har nødvendige kurser blir skjerpet. Vegvesenet innskjerper reglene om opplæring for alle som arbeider . . .