Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Dette kurset er avsluttet.

Kurs 2: Arbeidsvarsling for ansvarshavende – Trondheim

25. september - 10:00 - 26. september - 16:00

| Kurspris kr. 3.650,-
FacebookTwitterGoogle+Del

Arbeidsvarsling Kurs 2 er for de som skal være ansvarshavende. 

2 dagers kurs kl 09-16 begge dager

Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset gir stedsansvarsrett.

 

Følgende tema skal inngå i opplæringen:

– Personlig sikkerhet
– Personlig verneutstyr
– Krav til varsling av trafikanter
– Krav til sikring ved vegarbeid
– Varslingsplaner
– Vedtak og innhold
– Ansvarsfordeling
– Regelverk
– Kontrollrutiner
– Tiltak ved oppståtte feil
– Sanksjoner

Kursmateriell er Håndbok N301 (051).

Kursbetingelser

Påmelding er bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig.

 

Forbehold: Vi tar forbehold om endringer i dato/tid som skyldes forhold utenfor vår kontroll, f.eks. sykdom, Manglende antall deltakere når påmeldingsfristen er utløpt, medfører avlysing av kurset.

Tillegg: Tillegget dekker den enkelte deltagers andel av reise- og oppholdskostnader for kursholder, leie av kurslokale, lunsj, kaffe/te, mm. Tillegget vil bli justert avhengig av deltagerantallet.

Kursmateriell: Håndbok N301 benyttes under kurset. Kurs 1 og 2 har prøve til slutt. Uten bok vil den ikke være mulig å bestå. Kurs 3 har praktiske øvelser som avgjør om man består eller ikke. Håndboka leveres ut til alle deltagerne. Bokens kostnad faktureres i tillegg til kursprisen.

Skriftlig prøve: Det skal ved kursene avholdes en skriftlig prøve.

Språk: Kurset foregår på norsk, dersom annet ikke annet er angitt, og alt materiell som brukes og prøver/tester er på norsk. Kursdeltagerne må forstå norsk skriftlig og muntlig og kunne besvare prøver/tester på norsk uten hjelp.

Kompetansebevis: Er i kredittkort-format og viser at du har en kompetanse som er gyldig i 5 – fem – år. Utstedelse av kompetansebevis gjøres normalt ca 14 dager etter gjennomført og bestått kurs. Faktura som inkluderer kostnaden for kortet, må være betalt før utstedelse dersom annet ikke er avtalt.

Avmelding: Ved avmelding belastes 20 % av kursprisen, minimum kr 500.- Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart belastes full kurspris. Påmeldte plasser kan fritt benyttes av andre i samme firma.

Kostnader og fakturering:

Kursprisen og alle andre kostnader (tillegg, kursmateriell, kompetansebevis, etc) faktureres samlet etter at kurset er gjennomført.

Faktura tilsendt på EHF* er kostnadsfritt. For tilsendt faktura på annet vis, tilkommer et gebyr.

*EHF står for «Elektronisk handelsformat» og er et standard for e-faktura og e-kreditnota. Elektronisk faktura, kreditnota og purring utføres ved å sende en datafil i standard format til mottaker. Dette er kun mulig hvis man har denne tjenesten.

Detaljer

Start:
25. september - 10:00
Slutt:
26. september - 16:00
Pris:
Kurspris kr. 3.650,-
Kurskategorier:
,

Sted

Trondheim
(kurssted bestemmes senere), Trondheim,
+ Google Map